Напомнить пароль | Регистрация
пятница, 17 мая 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала Пресс-центр

Выбрать дату
RSS

Канали Inter Media Group продовжують нарощувати показники

1 мая 2024, 13:56
Канали Inter Media Group продовжують нарощувати показники

Канали Inter Media Group, що працюють за власною сіткою мовлення, продовжують нарощувати показники. У квітні п’ять каналів IMG, які ведуть комерційне мовлення, встановили черговий рекорд. Сумарна частка каналів НТН, К1, «Enter-фільм», «Мега» та «Піксель» по аудиторії 18-54 у містах з населенням понад 50 тис. у квітні склала 7,8%. Це найвищий показник із січня 2020 року.

 

Загалом канали групи укріпили частку одразу на 14% у порівнянні з березнем. Нагадаємо, що канали IMG з початку 2024 року щомісяця нарощують показники: у січні група наростила 14%, у лютому –  13%, а в березні ще 3% по цій цільовій.

 

У квітні свої показники покращили канали НТН, К1, «Мега» та «Enter-фільм».

 

НТН – п’ятий канал України: високі показники каналів IMG

У квітні одразу декілька каналів Inter Media Group продемонстрували високі показники телеперегляду.

 

Частка каналу НТН за квітень 2024 року укріпилась одразу на 0,37 п.п. (або 10%) у порівнянні з попереднім місяцем і склала 4,01%. Це максимальний показник для каналу за останні 7 років  –  із травня 2017-го. За результатами місяця телеканал НТН увійшов до п’ятірки найпопулярніших телеканалів України, що працюють за власною сіткою мовлення. Найбільш рейтинговими на каналі є праймові детективні серіали «Смерть у раю» та «NCIS. Полювання на вбивцю», а також випуски популярного детективного циклу «Речдок».

Праймові серії т/с «Смерть у раю» у квітні зібрали частку 4,64%. Це стало найкращим показником із лютого 2024 року. Праймовий показ т/с «NCIS. Полювання на вбивць» також зібрав рекордні 4,12% частки від початку показу – з кінця січня 2024 року.

 

Високі показники також зібрав К1. У квітні 2024 року телеканал наростив одразу 33% (або 0,32 п.п.) у порівнянні з березнем і зібрав 1,28%. Це рекордний показник із червня 2021 року.

 

Телеканал «Мега» також укріпився у квітні: +16% (або 0,16 п.п.) до максимального показника з січня 2023 року – 1,16% частки по аудиторії 18-54 у містах із населенням понад 50 тис.

 

Наростив частку і телеканал «Enter-фільм» – до 1,10%, тобто на 11% (0,11 п.п.), це максимальний показник із вересня 2023 року.

 

Дані розраховані для цільової аудиторії 18-54 (50+) для доби (3:00-27:00) за 01.01.2017-30.04.2024 (дані за 29-30.04.2024 Overnight, Live). Дані надані за показником shr%. Детальніше за показниками та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК http://tampanel.com.ua/ua/about/glossary/

 

Канал К2 відновив ефір

Телеканал К2, який від початку повномасштабної війни транслював загальнонаціональний телемарафон «Єдині новини», з 8 квітня відновив власний ефір.

 

Канал повернувся зі слоганом «К2: Краса і Кохання». Тепер українські глядачі можуть дивитися на каналі улюблені проєкти й серіали. Так, у будні о 18:30 на К2 виходить найуспішніша бразильська теленовела «Клон». Окрім того, в ефірі каналу –  найкращі випуски соціального ток-шоу «Стосується кожного», кулінарного проєкту «Готуємо разом», програм «Шість соток», «Королева декору», «Сімейний суд» та інших популярних телепроєктів.

 

Від початку роботи каналу К2 за власною сіткою мовлення, з 8 квітня 2024 року, його частка по аудиторії 18-54 (50+) склала 0,43%

 

Основний телеканал Inter Media Group – «Інтер» – продовжує транслювати телемарафон та брати участь у його підготовці. Також марафон продовжує показувати ще один телеканал медіагрупи – Zoom.

Прем’єра двох серіалів на НТН

У квітні на НТН стартували одразу два серіали. З 8 квітня телеканал показав в ефірі прем’єрні 11-й та 12-й сезони британського детективного серіалу «Смерть у раю», який розповідає про роботу лондонського інспектора поліції Невілла Паркера на тропічному острові Сент-Марі в Карибському морі.

А слідом за ним із 22 квітня стартував показ спін-офу  цього серіалу –  «Смерть не у раю». За сюжетом інспектор Гамфрі Гудман у пошуках спокійного життя переїжджає з райського карибського острова в рідне британське містечко своєї нареченої Марти Ллойд. Виявилося, що рівень злочинності тут несподівано високий, тож спокою інспектору не бачити.

Новий випуск проєкту «NEWSмейкер»

Гостем нового випуску програми «NEWSмейкер», який вийшов 18 квітня в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» в слоті мовлення каналу «Інтер», став міністр юстиції Денис Малюська. 

Чи є порушення Конституції в новому мобілізаційному законі? Вʼязні в армії – служити зможуть навіть убивці? Деолігархізація – на паузі? Корупція – куди йдуть гроші від застав? Справа Гринкевичів – відповідальність контролюючих органів? Чи можлива юридична фіксація закінчення війни без деокупації? Як працюватиме реєстр збитків від агресії РФ? Про все це міністр розповів авторці та ведучій проєкту Лілії Налягаці.

Випуск проєкту «NEWSмейкер» із Денисом Малюською від 18.04.2024

Дивіться авторську програму Лілії Налягаки «NEWSмейкер» в ефірі телемарафону «Єдині новини» в слоті мовлення каналу «Інтер» що два тижні – у четвер о 21:00.

Нові випуски проєкту «Моя історія»

Що два тижні – у неділю о 21:00 – в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» продовжують виходити нові випуски програми «Моя історія». Авторка та ведуча Анастасія Даугуле викликає на відверту розмову відомих артистів, співаків, спортсменів та волонтерів, щоб показати, що українці відчувають, як вони тримаються і, найголовніше, як діють у часи великих випробувань. Героями нових програм, які вийшли в ефір у квітні, стали народна артистка України Марія Бурмака та хореограф, актор і шоумен Дмитро Коляденко. Знаменитості поділилися з Анастасією Даугуле своїми історіями війни.

Випуск програми «Моя історія» з Марією Бурмакою від 14.04.2024

Випуск програми «Моя історія» з Дмитром Коляденком від 28.04.2024

 

Інтерв’ю з воєнкорами «Інтера» Русланом Смєщуком та

Ігорем Левенком

У рамках телемарафону «Єдині новини» триває інформаційна кампанія, що знайомить українців із роботою воєнних кореспондентів – тих, хто щодня ризикує власним життям, щоб оперативно та правдиво доносити інформацію про події на фронті та російські злочини в Україні. Саме ці люди разом із нашими військовими першими заходять на звільнені від російських окупантів українські території, щоб показати всьому світу справжнє обличчя «русского мира» та руйнівні наслідки, до яких він призводить. У рамках цієї кампанії вийшла серія інтерв’ю з воєнними кореспондентами телеканалу «Інтер» –  Русланом Смєщуком та Ігорем Левенком. Вони розповіли про свій шлях на цій війні та причини, що мотивують їх продовжувати виконувати тяжку роботу й попри постійну небезпеку перебувати у вирі воєнних подій.

 

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.