Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Вбивства

Вибрати дату
RSS

Перед тим як зарізати дитину, жінка заспівала їй колискової

18 лютого 2009, 11:23
Перед тим як зарізати дитину, жінка заспівала їй колискової

Шапку, яка нагадує кота, дівчинці купили на виріст. У сріблясті черевички її взували тільки на свята. А приводи святкувати в горе-батьків були чи не щодня.

Після чергових посиденьок п’яна компанія вляглася спати. Немовля ридало ридма. Це дуже дратувало одну гостю.

Підозрювана: «Я взяла эту малую, качала, качала, но потом, я помню прекрасно, что я ее положила на диван. Дальше, я вот не знаю, у меня как-то с головы все это вылетело».

Ніхто з гостей і батьків навіть вухом не повів на дитячий крик. Плач дівчинки гучнішав. Жінка зрештою поклала немовля і пішла на кухню. До кімнати вона повернулася вже з ножем.

Тимофій Тужиков, слідчий СУ ГУ МВС України в Луганській області: «Сразу же при осмотре были видны следы насильственной смерти. Значит, ножевые ранения ребенку, как в последующем выяснилось, было нанесено ребенку 4 ножевых ранения: 2 слепых и два проникающих. Два в горло, в голову и туловище».

Після скоєного жінка швидко отямилася. Вона будь-що намагалася відвернути від себе підозри, тому поклала тіло дівчинки біля п’яного як чіп батька.

Першим побачив тільце горілчаний друг сім’ї, і викликав міліцію. За слідами крові на одязі правоохоронці миттю визначили дітовбивцю.

Підозрювана: «У меня не было такого стремления к этому, я просто не знаю, как я могла это сделать. Как будто это было не со мной, это была не я. Да, это была водка».

Та судитимуть не оковиту. Проти жінки вже порушено кримінальну справу. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Дмитро Ільчук, Тетяна Погукай, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Серіал "«Смерть не у раю»"
Серіал "«Смерть не у раю»"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.